Trilux voorziet de verlichting bij het nieuwe hoofdkantoor van Simac in Haasrode (video)

Welkom bij deze video waarin we een kijkje nemen in het nieuwe kantoor van Simac in Haasrode, en de rol van Trilux als verlichtingspartner van dit project ontdekken.

Trilux heeft een essentiële rol gespeeld bij de implementatie van meerdere innovaties in dit project, waarbij verlichting centraal staat. Een van de opmerkelijke innovaties is Circadian Lighting, dat is ontworpen om het natuurlijke daglicht na te bootsen en het welzijn van de gebruikers te bevorderen. Daarnaast heeft Trilux gebruikgemaakt van hun eigen ontwikkelde multisensor, die de beste in de markt is en zorgt voor geavanceerde multi-sensing, real-time bezetting en nog veel meer.

Het slimme verlichtingssysteem van Trilux vormt de basis van dit project, waarbij maar liefst 13.000 armaturen en 3.000 sensoren samenwerken in een mesh-netwerk dat wordt geleverd door Mymesh. Dit geavanceerde netwerk zorgt voor een naadloze integratie en optimale verlichtingservaring in het hele kantoor.

Laat je betoveren door de prachtige beelden van het nieuwe kantoor van Simac in Haasrode en ontdek hoe Trilux met hun expertise en innovatieve benadering een belangrijke rol heeft gespeeld bij het creëren van een inspirerende en energiezuinige werkomgeving. Deze video biedt een unieke inkijk in de impact van Trilux als verlichtingspartner in dit opmerkelijke project.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Trilux. Meer informatie