Sneak peek: Innovaties van DELABIE bij de aankomende Install Day!

Install Day beleeft haar 6e editie en DELABIE is daar opnieuw bij. Als Europees marktleider op het gebied van sanitair voor publieke ruimten zal DELABIE een reeks noviteiten delen met de bezoekers. Daarbij ligt de nadruk op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder daarbij in te boeten aan prestatievermogen en gebruikscomfort. Andere vertrouwde elementen van de productontwikkeling zijn hygiëne, onderhoudsgemak, vandaalbestendigheid en installatiegemak.

Directe toiletspoeling

TEMPOFLUX 3 zelfsluitende toiletkraan

Het DELABIE-team stelt jullie graag het toiletsysteem met directe spoeling voor. Dit is een ideaal systeem voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen. Er ontbreekt immers een reservoir, waardoor stilstaand water en kalkaanslag of vuilophoping vermeden worden. Reservoirs bevorderen namelijk de bacteriegroei en vormen een risico op permanente lekkages. Bovendien is er dankzij de directe spoeling geen wachttijd voor de gebruiker want het systeem is direct aangesloten op het waterleidingnet: het water is dus steeds beschikbaar. Het toiletsysteem met directe spoeling is daardoor hygiën ischer en verzekert een totaalcomfort voor de gebruiker. Voorbeelden zijn de prijswinnende TEMPOMATIC dubbele bediening met “intelligent” elektronisch spoelsysteem en de TEMPOFLUX 3 zelfsluitende toiletkraan met dubbele bediening.

                 Black Collection

Onderdelen van de BLACK-collectie

3 jaar geleden lanceerde DELABIE het Black Spirit assortiment met de BLACK BINOPTIC elektronische wastafelkraan. Deze BINOPTIC viel ondertussen al meermaals in de prijzen. Gezien het succes van het “zwart” assortiment, heeft DELABIE niet stilgezeten en werd het gamma uitgebreid. Het volledige Black Collection assortiment omvat voortaan kranen, wastafels, urinoirs, toiletten, handendrogers, zeepverdelers, accessoires enz. Zwart is tijdloos en geeft een stijlvolle uitstraling aan het sanitair. De sanitaire toestellen zijn vervaardigd uit RVS 304 met afwerking in mat zwart Teflon®. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor pannen en kookpotten in de keuken. De sanitaire toestellen worden echter niet blootgesteld aan dezelfde belasting als keukengerei, waardoor de zwarte afwerking langer intact zal blijven. Bovendien heeft Teflon® een beperkte grip: kalkaanslag, de belangrijkste vijand van zwarte kleur, zal zich dus moeilijk kunnen vasthechten.

Het DELABIE-team heet iedereen van harte welkom op Install Day op Stand 123 om deze oplossingen zelf te ontdekken!


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar DELABIE. Meer informatie