Voor transport van grotere volumes water

De alupex buis RAUTITAN stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie. Zo is het complete programma RAUTITAN stabil verkrijg-baar in de diameters 16 t/m 63 mm.

Sinds januari 2021 is het nieuwe systeem RAUTITAN stabil 50 en 63 verkrijgbaar en vervangt daarmee het bestaande RAUTITAN flex systeem voor verwarming en drinkwater in de afmeting 50 en 63 mm. Deze uitbreiding van het RAUTITAN stabil programma is vooral gericht op de hoogbouw waar men zowel de verdiepingsvloer als ook de schacht van één en hetzelfde leidingsysteem wil voorzien. Kortom, een grotere leidingcapaciteit met de vertrouwde RAUTITAN stabil eigenschappen als hoge stabiliteit en robuustheid zoals je van REHAU mag verwachten.

Met de komst van de nieuwe buizen worden er ook bijbehorende schuifhulzen en fittingen geïntroduceerd. De verbinding van de nieuwe alupex buizen in combinatie met de polymeer schuifhulzen en RAUTITAN RX+ bronzen fittingen in de afmetingen 50 en 63 mm maken een loodvrije installatie mogelijk.