Install Day Brussel: waterontharders uit België

Het geleverde drinkwater in België heeft vaak te kampen met allerlei problemen zoals kalkaanslag, onzuiverheden, onaangename geur en smaak enz… Hoewel deze problemen weinig invloed hebben op de drinkbaarheid van het water, doet u er toch beter aan ze te vermijden. Tijdens de Install Day in Brussel laat Durlem – de enige echte Belgische fabrikant van waterontharders – bezoekers de mogelijkheden zien op het vlak van waterontharding.

Waterbehandeling heeft tot doel bepaalde fysische of chemische bestanddelen te verwijderen of te verminderen, omdat ze enerzijds verstopping, kalkafzetting of corrosie kunnen veroorzaken of anderzijds gewoon ongewenst zijn. Met andere woorden door het te behandelen kan men allerlei zichtbare of onzichtbare onzuiverheden zoals kalk, ijzer, chloor enz. uit het water verwijderen. “Wij ontwikkelen en produceren al onze producten van A tot Z in België,” vertelt zaakvoerder Laurent Vervier. “Bovendien kunnen we onze partners en gebruikers een uitgebreide en performante dienst na verkoop garanderen dankzij een competent team en onze vijftien technici in heel België en Luxemburg.”

Voor een professional is de keuze voor het merk Durlem vooral de keuze voor een hoogwaardig kwalitatief en nationaal product, vervolgt Vervier. “Het wordt steeds zeldzamer om de eindklant een 100% Belgisch product te kunnen aanbieden. Door de nabijheid van de fabriek en onze vertegenwoordigers ter plaatse is er bovendien een langdurige samenwerking met onze groothandelspartners (Desco, Lambrechts, Saniconfort, Vandenbergh, de Supersanit-groep, Van Oirschot, Vepa en vele anderen). De installateur vindt in het Durlem merk ontharders, filters, osmose-installaties, fonteinen,  ontijzeraars en een  uitgebreide reeks industriële producten en zouten.”

Op de Install Day presenteert Durlem het volledige gamma van ontharders, gaande van de Veasy waterontharder zonder elektriciteit, de Ultra V Duo Regen Filter, de fonteinen, de Pure O Filter en het alom gekende Vi Connect model. “Kantoor- of huishoudelijke fonteinen stellen u in staat om het water in het netwerk te behandelen en u te voorzien van vers, hoogwaardig water. Dit bespaart honderden plastic flessen en een hoop geld. Met ons Ultra V Duo Regen Filter kunt u uw regenwater voor veel huishoudelijke toepassingen gebruiken. Het nieuwe Big filter Pure O, die wordt geplaatst aan de uitgang van uw meter en/of na uw ontharder, levert gefilterd water zonder slechte smaak en geurtjes en geeft u goedkoop water om te drinken. Kortom, de toekomst zal het gebruik van uw huishoudelijk water voor een maximum aan toepassingen zijn en de aankoop van gebotteld water fel verminderen.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar DurlemMeer informatie