Twee stands voor BITZER Benelux op VSK 2022

Van 17 tot en met 20 mei staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van VSK 2022. Net als voorgaande jaren is ook BITZER weer van de partij. Deze editie bezet de producent van compressoren voor de koude- en klimaattechniek zelfs twee stands. De Green Point activiteiten worden namelijk gepresenteerd op een eigen stand.

Technologisch leiderschap, onafhankelijkheid en compromisloze kwaliteit zijn de pilaren waarop BITZER is gebouwd. “Wij streven ernaar zowel onze compressoren alsook de wijze waarop ze worden geproduceerd voortdurend te verbeteren en zetten zo de normen waarnaar de industrie zich richt”, zegt Ruud van Dissel, managing director van BITZER Benelux. “Tijdens VSK 2022 zullen we bezoekers meenemen naar de toekomst en de komende energietransitie. “

Laatste ontwikkelingen
Behalve de intelligente compressor technologie en unieke warmtewisselaars toont BITZER op stand B065 ook de laatste nieuwe ontwikkelingen in warmtepompoplossingen. “We informeren bezoekers daarnaast over digitalisering, de energetische optimalisatie van HVAC-systemen, industriële ontwikkelingen met Amoniak Compressor Pack’s, de opwekking van elektra met onze ORC (Organic Rankine Cycle) en de toekomst van de koudemiddelen.” Alsof dat nog niet genoeg is, komt ook de commerciële koeltechniek met condensing units uitgebreid aan bod, evenals BITZER Electronics, frequentieregelaars, schakelkasten en leidingcomponenten. “Nieuw binnen het thema componenten is onze olieniveauregelaar die we ook graag laten zien.”

Green Point
De Green Point activiteiten zijn ondergebracht in een aparte divisie van BITZER. “Via Green Point verzorgen we met goed opgeleid personeel het onderhoud en reparaties aan onze compressoren”, legt Van Dissel uit. “Met het oog op de circulaire economie bieden we ook de mogelijkheid tot ‘hervervaardiging’ van compressoren via een ruilsysteem. Dit alles wordt ondersteund door een breed scala aan service en trainingen. Op de Green Point-stand (B069) zullen we deze activiteiten nader toelichten en geïnteresseerden uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Onze stands kunnen uiteraard doorlopend bezocht worden. Indien gewenst, kun je een afspraak maken met één van onze medewerkers of die van GTEX, onze partner in Nederland en tevens Authorized Service Center. Ze kijken er alvast naar uit om je de hand te schudden op onze stands in Hal 11: B065 BITZER & B069 Green Point.

 

Voor meer informatie over BITZERMeer informatie