Remeha Quinta Pro/Ace: pure kracht en compactheid in overvloed

De Remeha Quinta familie bestaat uit een reeks van hoog rendement gaswandketels met groot vermogen. De ketels Remeha Quinta Ace en Pro vallen op door de uitstekende prestaties, maar bovenal ook door de comfortabele gebruiks- en toepassingsmogelijkheden.

Dankzij de gietaluminium warmtewisselaar is deze krachtpatser een lichtgewicht in zijn klasse. De reeks Quinta Pro/ Ace is de uitgewezen ketel voor (gemixte) cascadeschakelingen. Nu kan u zeer eenvoudig uw cascadeopstelling bekomen met de nieuwste Remeha cascadetool. Door uw gewenste specificaties in te geven wordt uw perfecte cascade installatie automatisch gecreƫerd. Klik hier om de tool te openen.

quinta_ace_2016

Remeha Quinta Ace
De Remeha Quinta Ace, de nieuwste uitbreiding in de reeks heeft maar liefst een vermogen tot 161,5 kW. Daarbij is deze ketel ook volledig voorbereid voor toekomstige communicatie en beheer vanop afstand en draagt deze bij aan een groenere toekomst door de zeer lage uitstoot aan stikstofoxiden.

De Remeha Quinta Ace/ Pro zijn uitgewezen combinatie voor een ruimere woning, kantoor of commercieel pand waar een grotere oppervlakte verwarmd moet worden. Deze verwarmingsketels staan garant voor een betrouwbare warmte.

Karakteristieken Remeha Quinta Ace:
– Groot vermogen onder een compacte mantel
– Onbeperkte kracht, kan geplaatst worden in cascade voor een vermogen tot meer dan 1000 kW
– Bewezen betrouwbaarheid, uiterst bedrijfszeker
– Eenvoudige bediening via LCD display
– Service- en installatievriendelijk: snelle toegang tot alle onderdelen via de voorzijde
– Ingebouwde terugslagklep voor rookgas-zijdige overdruk