Nieuwe generatie luchtbehandelingsunits met tegenstroom warmtewisselaar

Systemair presenteert met trots de Topvex met warmteterugwinning in tegenstroom. Deze geïntegreerde, intelligente oplossing stelt innovatie, energiebesparing, geluidsreductie en duurzaamheid centraal. Het gestandaardiseerde ontwerp biedt ingebouwde flexibiliteit en zorgt voor een snelle levering.

De nieuwe generatie Topvex is verkrijgbaar in vijf maten (luchtvolume 350 – 6.900 m³/h) en een verscheidenheid aan standaardconfiguraties. De hoogwaardige aluminium warmtewisselaars zijn 100% getest op luchtdichtheid. Alle modellen zijn ontworpen met een ontdooifunctie. De energiezuinige EC-ventilatoren met zeer sterke kunststof-composietwielen zorgen voor een laag geluidsniveau en de beste energie-efficiëntieprestaties.

Via de selectietool Systemair Configurator is het gemakkelijk om uw Topvex te ontwerpen en configureren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste oplossing krijgt voor uw vereisten. De precisie en kwaliteit van elke unit wordt gegarandeerd door de geautomatiseerde productie- en testmethoden van Systemair. Het gestandaardiseerd ontwerp met ingebouwde flexibiliteit vermindert de doorlooptijd en zorgt voor een snelle levering.