Leerzame training over koelunits

BITZER Benelux heeft recent met succes een training gegeven met als middelpunt onze breed inzetbare ECOSTAR Condensing Unit. Met dank aan onze gastheer Vincent Schaap van ECR-Nederland en onze stertrainer Erik Duvellié hebben we er een leuke en vooral leerzame dag van kunnen maken.

Op deze dag hebben we twee keer de BITZER ECOSTAR training gegeven, afgestemd en op maat gemaakt voor de deelnemers. In de ochtend een commercieel / technische training aan de medewerkers van ECR-Nederland, waarin we hebben uitgelegd wat de belangrijkste pluspunten zijn van onze ECOSTAR. Om daar een indruk van te geven, elke ECOSTAR is uitgevoerd met een VARISPEED zuigercompressor, geïntegreerde webserver en unieke software functies, geoptimaliseerde mini-channel condensor en EC condensor ventilator(en). De inbedrijfstelling van de ECOSTAR werd uiteraard ook uitgebreid toegelicht.

In de middag is de ECOSTAR training gegeven aan een groep monteurs, die de machine in het veld tegenkomen, monteren en inbedrijfstellen. Hier zijn we dieper ingegaan op de functies van de regelaar, de connectiviteit met onze BITZER BEST software zowel met kabel als met Bluetooth, bedrijfsmogelijkheden en welke stappen te doorlopen voor inbedrijfname van de machine.

BITZER heeft ervoor gekozen, mede door de huidige Covid 19 richtlijnen, om de training te geven met een beperkt aantal mensen in de trainingsruimte. Om toch voldoende mensen te kunnen laten deelnemen, was het mogelijk de training ook via een livestream te volgen.

Naast deze ECOSTAR training bieden we ook trainingen aan met betrekking tot onze andere producten zoals de IQ module, VARIPACK, ECOLITE en inbedrijfstelling / foutanalyse & reparatie aan BITZER zuiger- of schroefcompressoren. We bieden gepland trainingen aan, of kunnen dit op aanvraag afstemmen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie over de BITZER ECOSTAR Meer informatie