GIO en GreenComfort Award voor ventilatiewarmtepomp

De Inventum Modul-AIR ventilatiewarmtepomp en GreenComfort module hebben een award gewonnen. En wat voor een award: de Goed Industrieel Ontwerp Award 2020.

Tijdens de Dutch Design Week, het grootste design event van Noord Europa, is de 35e editie van de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) uitgereikt. Dit jaar anders dan normaal, vanwege het coronavirus: de jurering vond geheel virtueel plaats. Desalniettemin zonden bijna dertig bedrijven en ontwerpbureaus een product in voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2020.

Een Goed Industrieel Ontwerp Award is niet zomaar een prijs, maar een kwaliteitskeurmerk voor goed vakmanschap. De Modul-AIR ventilatiewarmtepomp hergebruikt de warme ventilatieretourlucht voor het verwarmen van de woning, voor het opwarmen van tapwater tot het volledig elektrisch verwarmen zonder gasaansluiting. Daarnaast zorgt deze duurzame oplossing voor een goed geventileerde woning. Een gezond en comfortabel binnenklimaat gegarandeerd.

Bij woningen met ventilatietype D combineer je de Modul-AIR met de GreenComfort module. Deze module filtert de verse buitenlucht en blaast deze op de gewenste temperatuur de woning binnen. Kortom: verse, warme lucht in je woning zonder dat het voelt alsof het tocht.