Behoefte aan eenvoud: T4R draadloze thermostaat

Honderdduizenden mensen gebruiken nog steeds gecompliceerde, energie-inefficiënte thermostaten voor het bedienen van hun verwarmingssysteem. Met de Honeywell T4R draadloze thermostaat van Resideo profiteren gebruikers van gebruiksgemak en automatische bediening, waarmee het instellen van de temperatuur heel eenvoudig wordt. De T4R vereenvoudigt ook het installatieproces dankzij universele aansluiting en bedrading.

Resideo’s T4R draadloze thermostaat is ontworpen voor energie-efficiëntie met minimale handelingen van de gebruiker. De T4R heeft volop slimme functies waarmee de gebruiker automatisch profiteert van de voordelen van ingebouwde energie-efficiëntiefuncties. Daarnaast zijn er functies waarmee hij zijn comfortniveau kan regelen, zoals:

  • intuïtieve interface om gemakkelijk en optimaal de temperatuur aan te passen;
  • modulerende temperatuurregeling die de energie-efficiëntie verbetert;
  • optimalisatiefuncties die zelf leren hoe de ruimte wordt verwarmd, waardoor minder handelingen van de gebruiker nodig zijn en de energie-efficiëntie wordt verbeterd.

De T4R is dankzij de universele ketelmodule toepasbaar op vrijwel elke cv-ketel en stadverwarming. De ketelmodule is zowel geschikt voor OpenTherm™- als aan/uit-cv-ketel. De T4R maakt gebruik van standaard aansluitingen en bevestigingen, waardoor installateurs simpel, snel en goedkoop een oude thermostaat kunnen vervangen.

  • Compatibel met aan/uit- en OpenTherm-applicaties, zoals cv-ketels, stadsverwarming en zonekleppen.
  • De universele wandplaat met eenvoudige bedradingroute en de opklik-afdekplaat voor de aan de wand bevestigde grondplaat vereenvoudigen de installatie en verbeteren de kostenefficiëntie.
  • Na montage is de T4R-thermostaat klaar voor gebruik en hoeft er – door de intuïtieve bediening – praktisch niets uitgelegd te worden aan de klant.