Batibouw: Jaga biedt installateurs nóg meer service

Jaga Strada Hybrid

Jaga Climate Designers maken de meeste innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen die bijdragen aan een prettig en gezond binnenklimaat. Op Batibouw (InstallPro) zet de fabrikant een drietal productgroepen in de spotlights. Daarnaast is er volop aandacht voor het webplatform waarop installateurs de Jaga-producten rechtstreeks kunnen bestellen. Een extra service bovenop de gratis warmteverliesberekening.

We laten bezoekers aan Batibouw graag kennismaken met ons uitgebreide aanbod aan innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen. Onze toestellen zorgen er namelijk voor dat bewoners en gebouwgebruikers levenslang kunnen genieten van een gezond en perfect geregeld binnenklimaat,” zegt Steffert Vanneste, Sales Manager BeLux bij Jaga. “Als voortvloeisel van de warmteverliesberekening die wij als service gratis aanbieden aan installateurs, zijn we enige tijd geleden gestart met een webplatform. In de webshop kan de installateur projectspecifieke keuzes maken en zich laten bijstaan door onze technische experts. Producten kunnen hier rechtstreeks besteld worden en geleverd op een locatie naar wens. Op de beurs zelf zorgen we voor live demo’s, om kennis te laten maken met deze gloednieuwe online tool.”

Jaga Briza 22 Plafond- of Wandinbouw

Diverse vernieuwingen
Vanneste: “Recent hebben we diverse producten vernieuwd. Zo tonen we op Batibouw bijvoorbeeld onze DBH-technologie op onze Jaga-radiatoren. DB staat voor Dynamic Boost, om het vermogen van de radiator aanzienlijk te vergroten. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking: verwarming en Jaga Light Cooling. De technologie garandeert een perfect gecontroleerd binnenklimaat op de laagste watertemperatuur door de reactiesnelheid van het hybrid-systeem en is standaard geschikt voor energiezuinige niet-condenserende koeling in combinatie met elke warmtepomp.”

Daarnaast zet Jaga de Briza-toestellen in de kijker. De Briza 12 is een ventilatorconvector die actief kan verwarmen in de winter én koelen in de zomer. Het toestel is zowel als inbouw en als wandmodel beschikbaar en is superstil. “Ook tonen we de Briza 22, onze krachtpatser die bovendien in te bouwen is in de wand of het plafond. Briza 22 is daarom vooral geschikt voor hotels, kantoren en andere utiliteitsbouw.”

Dat en nog veel meer moois op de stand van Jaga. Alvast tot ziens op Batibouw op standnummer 1332.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar JagaMeer informatie