Light + Building 2024 met een sterke eindspurt

Begin maart is het expositiecentrum Messe Frankfurt de ontmoetingsplaats voor de sectoren verlichting en gebouwentechnologie. Het niveau van internationaliteit onder de meer dan 2.130 exposanten is 77 procent. Na Duitsland komen de meeste bedrijven uit Italië, China, Turkije, Spanje, Polen, Oostenrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Griekenland. “Kort voor de start van het evenement zijn we blij met de sterke eindspurt. Er zijn ruim 130 exposanten meer dan eind vorig jaar. Dit geeft ons nog een positieve impuls voor de laatste stappen in de aanloop naar het evenement,” zegt een opgetogen Johannes Möller, directeur van Light + Building.

Het motto van de innovatiebeurs 2024 is “Be Electrified”. Als basis voor meer duurzaamheid en een toekomstbestendige bouwsector richt de toonaangevende internationale vakbeurs zich op elektrificatie. De industrie presenteert haar lichttrends en innovaties op het gebied van elektrotechniek, huis- en gebouwautomatisering en genetwerkte beveiligingstechnologie aan architecten, binnenhuisarchitecten, ontwerpers, planners, ingenieurs, vakmensen en detailhandelaren.

Het grote aantal evenementen zorgt voor inspiratie en informatie. Het Design Plaza in hal 3.1 draait om licht, architectuur en design. In de thematische nabijheid van huis- en gebouwautomatisering en elektrotechniek bieden het Building Plaza in hal 9.0, het ZVEI Technology Forum in hal 12.1 en het ZVEH E-House in hal 11.0 de mogelijkheid voor kennisoverdracht. Rondleidingen over geselecteerde thema’s bieden oriëntatie in de vele hoogtepunten van de beurs.

Informatie over alle evenementen vindt u in de Light + Building evenementenkalender op:

Light + Building – Weltleitmesse für Licht und Gebäudetechnik.
Die Veranstaltung Light + Building findet vom 3. bis 8. März 2024 statt.
www.light-building.messefrankfurt.com