Het wegwerken van kabels naar een nieuw niveau

Canalit staat hoog aangeschreven als leverancier van kunststof kabelkanalen, leidingkokers en bijhorende producten. Met de zelfklevende driehoek leidingkoker tilt Canalit het wegwerken van kabels naar een nieuw niveau.

Het lijkt misschien een klein detail, maar voor menig installateur is het een dagelijkse ergernis: tijdens het wegwerken van kabels in hoeken zie je storende naden tussen de koker en de muur. Soms is een hoek niet haaks of is er sprake van een oneffen oppervlak waardoor het verkrijgen van een strakke afwerking een enorm tijdrovend proces is. Dit terwijl een installateur streeft naar perfectie en efficiëntie. Sinds kort heeft Canalit dé oplossing voor deze alledaagse ergernissen onder installateurs op de markt gebracht: de zelfklevende driehoek leidingkoker.

Installatiegemak
De zelfklevende driehoekige leidingkoker is zowel horizontaal als verticaal te monteren, van vloer tot plafond. Verder is het product voorzien van een deksel die strak oversteekt voor een naadloze aansluiting op muur. Ook problemen die naar voren komen met niet-haakse hoeken, worden getackeld door deze handige zelfklevende driehoek leidingkoker. De zelfklevende tape heeft een ongekend hoge kleefkracht op zowel vlakke als oneffen oppervlaktes. Waar voorheen bij het bevestigen van een leidingkoker veel stof vrij kwam, blijft dit de installateur nu dus bespaard. De zelfklevende tape vermindert niet alleen de tijd om de koker te bevestigen, ook de schoonmaaktijd voor de installateur wordt drastisch verminderd. De tape zorgt er bovendien voor dat aan de NEN-1010 voorschriften wordt voldaan. Zo kan er met enkel geïsoleerde isolatiedraden gewerkt worden.

Deze leidingkokers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de elektrotechnische en technische groothandels in twee standaard lengtes: 2 en 3 meter. Het materiaal is eenvoudig op maat te knippen of zagen. De koker wordt geleverd in wit (RAL 9010), maar kan in iedere gewenste kleur overgeschilderd of gespoten worden. Canalit levert de kokers in stevige beschermfolie zodat de leidingkoker tot aan het moment van montage schoon en onbeschadigd blijven.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Canalit Meer informatie