Canalit M5-kabelkanalen voortaan ook in stijlvol zwart

Grijs en zwart zijn al enige tijd uitermate populaire kleuren in interieurtoepassingen. Reden voor Canalit om de M5-kabelkanalen behalve in standaard wit (RAL 9010) en grijs (RAL 7030) ook in de kleur RAL 9005 stijlvol zwart te gaan aanbieden.

De nieuwe zwarte kabelkanalen van Canalit bieden niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar ook een nette afwerking van de bekabelingsinstallatie. Hierdoor kunnen gebruikers optimaal genieten van een comfortabele omgeving, zonder concessies te doen aan de functionaliteit en uitstraling van de installatie. Of het nu gaat om een renovatieproject of een installatie in een nieuwbouwproject, de zwarte M5 kabelkanalen van Canalit zorgen voor een naadloze integratie van kabels en installatiedraden.

Installatiegemak
De kabelkanalen zijn vervaardigd van Polyvinylchloride (PVC) en UV gestabiliseerd, waardoor ze een uitstekende duurzaamheid en een langere levensduur garanderen. De producten van Canalit zijn specifiek ontworpen en afgestemd op het installatiegemak voor de elektrotechnische installateur. Zo worden de kabelkanalen vanaf een breedte van 60 mm standaard geleverd met verschuifbare draadhouders waar de deksel eenvoudig overheen schuift. Op die manier worden de kabels makkelijk, snel en netjes op hun plek in het kanaal gehouden. De raadhouders dienen niet alleen als bevestigingsmiddel voor kanalen, maar fungeren ook als slimme koppelstukken om naadloos meerdere leidingkokers te verbinden. De M5-kabelkanalen zijn bovendien geschikt voor schietmontage, waardoor ze snel en stofvrij op verschillende ondergronden kunnen worden gemonteerd. Dit maakt de installatie nog efficiënter en gemakkelijker.

De kabelkanalen worden geleverd in een stevige en recyclebare verpakkingsfolie, waardoor ze maximaal beschermd zijn tijdens het logistieke proces en gegarandeerd schoon blijven. Daarmee wordt de uitval al gauw met zo’n 30 tot 40% gereduceerd.

 

Voor meer informatie over Klemko Meer informatie