VSK zet je op voorsprong

Het aftellen is begonnen. Over een maand gaan de deuren wagenwijd open voor de jubileumeditie van VSK. Honderden exposanten presenteren hun laatste productontwikkelingen en innovaties en bezoekers worden bijgepraat over actuele thema’s als duurzaamheid, digitalisering en – hot topic – een gezond binnenklimaat.

Slimmer naar huis
Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Bij Tools & Try kunnen bezoekers zelf ervaren hoe de nieuwste gereedschappen het leven van de installateur makkelijker maken. De Warmtepompen Innovatieroute voert langs exposanten die alle informatie over de inzet van warmtepompen geven en helpen bij het maken van de beste keuze voor de klanten van de installateur. Kennis die tegenwoordig onmisbaar is. In het VSK Kennistheater is een doorlopend programma van hands-on informatiesessies en in het VSK Nieuwscafé worden belangrijke spelers in de markt geïnterviewd.

We zijn weer open
Wij, het team van VSK 2022, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien zijn er geen maatregelen meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst!

Gratis registreren
Een bezoek aan de jubileumeditie van VSK is geheel gratis. Aanmelden kan via onderstaande link. Een bezoek samen met een collega maakt de dag een extra leuke ervaring. Samen zie je meer en het is gezelliger.

Meld je hier aan en zet jezelf op voorsprong!