Rekruteren buiten Vlaanderen kan een oplossing zijn

Vlaanderen, een centrum van bruisende jobs en economische innovatie. Maar de juiste kandidaten vinden voor die jobs wordt steeds moeilijker. Om meer kandidaten te bereiken, verspreidt de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) je vacature zo ruim mogelijk. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want ze gaan ook over de grenzen heen op zoek naar geschikte kandidaten.

Naast internationale online jobbeurzen, vind je VDAB dit najaar eveneens op verschillende rekruteringsevents in Spanje, Portugal, Griekenland, Roemenie, … Op een aantal evenementen kan je als werkgever ook zelf aanwezig zijn om rechtstreeks in gesprek te gaan met je toekomstige werknemer. Benieuwd hoe “rekruteren buiten Vlaanderen” ook voor jou een oplossing kan bieden? Dat vertelt VDAB je graag tijdens één van hun online ontbijtsessies. Die gaan door op 24 of 31 augustus en op 4 of 7 september 2023 (8:30u-9:00u).

Je komt er te weten hoe VDAB jouw vacature ook over de grenzen heen bemiddelt, binnen en buiten Europa en je verneemt er meer over hun activiteiten voor het najaar 2023.Deelname is gratis! Klik hier om je in schrijven: Ontbijtsessie “internationaal rekruteren”