Install Day: één beurs voor de volledige installatiesector

Een update over de installatiesector in verandering en kennismaken met de nieuwste technieken en materialen op de installatiemarkt in slechts 1 dag? Dan kan u de derde editie van Install Day – georganiseerd door Confederatie Bouw en Techlink – niet aan u voorbij laten gaan. Aangedreven door meer dan 150 fabrikanten, die staan te popelen om hun producten en diensten aan u voor te stellen. Dit jaar is er bovendien een volledig uitgewerkt seminarieprogramma rond energietransitie. Hoe ga jij je als installateur hierop voorbereiden? Ontdek het exclusief op Install Day! Afspraak op vrijdag 22 november van 9uur tot 19 uur in Brussels Kart Expo!

Het concept
Eén dag voor alle technieken. Dat is het concept van Install Day. Elektricien, CV-installateur of loodgieter. Vroeger waren het allemaal compleet verschillende beroepen, maar door nieuwe technologieën groeien ze steeds en meer naar elkaar toe. Techlink is zich bewust van deze ontwikkeling en zet daarom één vakbeurs voor alle installatietechnieken op poten. “In tegenstelling tot heel wat andere beurzen in de sector is het concept van Install Day grensoverschrijdend. Wij mikken niet op één product of één techniek,” legt commercieel directeur Jan Lhoëst uit. “De moderne vakman is een allrounder. Een verwarmingsinstallateur is bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in warmtepompen of zonnepanelen. Wij bieden hem een volledig overzicht.”

Gratis beurs met 150 standhouders
Meer dan 150 standhouders stellen op Install Day hun nieuwste producten en technieken aan u voor. Nieuw deze editie, een volledig uitgewerkt programma met presentaties van onder andere de 3 gewesten (Departement Omgeving, Leefmilieu Brussel en AwAC), WTCB, Volta, Gas.be, Informazout, Cedicol en hernieuwbare energie. Zo bent u weer helemaal mee. De toegang tot de beurs is volledig gratis, maar vooraf inschrijven via de site www.installday.be is verplicht. Install Day zorgt voor gratis hapjes en drankjes.

Toegang voor scholen
De Confederatie Bouw en Techlink denken aan de aannemer van morgen. Daarom werkten zij samen met Constructiv een apart programma uit voor de leerlingen uit het laatste jaar secundair onderwijs. Tijdens het dagprogramma van 10 uur tot 13 uur maken de studenten kennis met de verschillende instanties en fabrikanten. Inschrijvingen gebeuren via Constructiv en starten vanaf midden september. Zonder voorinschrijving is het voor klasgroepen niet mogelijk om de beurs te bezoeken.

Praktisch
Waar? Brussels Kart Expo
Wanneer? Vrijdag 22 november 2019 van 9 uur tot 19 uur
Toegang? Gratis mits inschrijving. Inschrijven en meer info: www.installday.be

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Install DayMeer informatie