Informazout werd in4fuels en MazoutExpert werd expert4fuels

 

Een logische stap in de energietransitie.

De energietransitie is in volle gang en steeds meer bedrijven en organisaties passen hun bedrijfsplannen aan en zetten zich in om hun bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Zo ook hebben de leden van Informazout afgelopen jaar beslist om voor de vereniging een koerswijziging door te voeren. Bij deze koerswijziging hoort een nieuwe naam en een nieuwe visuele identiteit die u kan bekijken op de eveneens vernieuwde website: www.in4fuels.be

Informazout heet voortaan in4fuels: what’s IN a name?

Met in4fuels oftewel ‘in-for-fuels’, geven we letterlijk aan dat we het breder zien dan louter mazout. We willen staan en gaan voor àlle vloeibare brandstoffen waaronder de koolstofarme vloeibare brandstoffen. Daarover blijven we helder communiceren en bieden zo tegelijk perspectief. De ‘IN’ draagt terwijl meerdere betekenissen:

  • IN is een invitatie, een uitnodiging om in te stappen in onze vernieuwde organisatie en deze transitie samen te doen.
  • IN is ook inzicht in de mogelijkheden van koolstofarme vloeibare brandstoffen en inzicht in de markt en de gebruikers.
  • IN is en blijft die van informatiecentrum om onze kennis te delen.
  • IN is tot slot die van inspireren om duurzamer te verwarmen.

Wil je meer te weten komen over in4fuels? Lees dan ‘Over ons’.

MazoutExpert heet voortaan expert4fuels, een nieuwe naam met nieuwe troeven.

De website steekt in een nieuw jasje, maar zal ook vertrouwde elementen bevatten. De online adressengids bijvoorbeeld, via deze zoekmotor kunnen bezoekers de contactgegevens van verwarmingstechnici opzoeken die in4fuels aanbeveelt. Voorheen waren dit MazoutExperts, nu omgedoopt tot expert4fuels. Daarnaast kan men via de website een ‘FuelAlert’ activeren. Is de tank bijna leeg of heeft de installatie nood aan een controle of onderhoud? Dan krijgen ze meteen een melding via e-mail.

De helpdesk van in4fuels blijft beschikbaar voor expert4fuels met technische ondersteuning voor verwarmingsketels met klassieke en koolstofarme vloeibare brandstoffen, hybride verwarmingstoepassingen alsook opslagtanks voor vloeibare brandstoffen. U kan ons voortaan contacteren via expert4fuels@in4fuels.be of op het nummer 02/558.52.20