Hoe veilig is de elektrische installatie van een keuken?

Het nieuwe AREI, dat sinds 1 juni 2020 van kracht is, legt strenge maatregelen op bij de installatie van een keuken. Vaak wordt u bij renovatie van keukens in bestaande woningen geconfronteerd met een verouderde elektrische installatie. Hoe maakt u ze future-proof en conform het nieuwe AREI? En wat zijn de voorwaarden uit het nieuwe AREI die u moet naleven wanneer u een keuken installeert in een nieuwbouw? Nelectra organiseert een webinar.

In dit webinar geven we oplossingen voor de opbouw van verschillende stroomkringen die behoren tot de elektrische keukeninstallatie; bekijken we hoe u ze kan beveiligen tegen overbelasting, kortsluiting en onrechtstreekse aanraking; gaan we in op de normen die gelden bij de aansluiting van elektrische toestellen; is er ook ruime aandacht voor de veilige installatie van het steeds toenemend aantal slimme toestellen dat gestuurd wordt.

Het webinar vindt plaats op 3 februari van 18.00 tot 19.00 uur en is gratis voor leden van Nelectra. Aanmelden kan via de website van Nelectra.