Gratis webinar: Kortere installatietijden dankzij efficiënte geautomatiseerde planning en gegevensuitwisseling

Veel bedrijven die zich bezighouden met installaties, onderhoud en herstellingen op locatie, proberen steeds hun servicetijden te verbeteren. Het aantal werkbonnen, gecombineerd met de vele geografische locaties en de buitendienstmedewerkers, creëert een omgeving die zeer complex is om te beheren. Tegelijkertijd vereisen de toenemende verwachtingen van de klant dat de diensten optimaal worden geleverd, dit is noodzakelijk om concurrenten voor te zijn.

Opdrachten op locatie moeten tegenwoordig zo snel mogelijk worden verricht. Een monteur, servicemedewerker of deskundige dient snel op de juiste klantlocatie te zijn en hij moet het werk zo efficiënt mogelijk afhandelen. Ook moet er volledige en real-time informatie beschikbaar zijn, zowel voor de medewerkers in het veld als die op kantoor, als voor de steeds veeleisender wordende klant.

Ter ondersteuning van het proces moet zowel real-time als historische informatie over alle aspecten beschikbaar zijn, zoals informatie over medewerkers, hun tools, producten en locaties.

Daarom organiseert IT-powerhouse Comarch een webinar op 30 maart die deze problematiek probeert te ontleden alsook realistische oplossingen probeert te vinden. Comarch ontwikkelde daarom ook “Comarch Field Service Management”, een softwareoplossing voor alle medewerkers die zich verplaatsen voor installaties, onderhoud en herstellingen bij de klanten. De software organiseert, ondersteunt en automatiseert vele aspecten van het buitendienstbeheerproces, zoals het plaatsen van serviceorders, het toewijzen van technici en het optimaliseren van routes.

Tijdens het webinar zal je meer te weten komen over:

  • Wat is Field Service Management-software en hoe kan het je installatiebedrijf helpen?
  • Hoe kan je Mobile Workforce Management verbeteren?
  • Hoe kan je Field Service Management-softwaregegevens integreren met andere systemen?
  • Hoe kan Field Service Management-software het behalen van KPI’s ondersteunen?

Heb je interesse? Schrijf je dan nu gratis in voor de webinar die op 30 maart 2021 doorgaat om 15.00 uur en ontdek hoe je efficiëntie kan verbeteren en betere businessresultaten kan behalen!