De alleskunner onder de sensoren

Het meest spraakmakende event voor jou als installatieprofessional staat weer voor de deur: het Henk & Fred Event van 19 t/m 21 september in Expo Houten. Maak er een gezellig dagje uit van met je collega’s en ontdek de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op E- en W-gebied. Klemko is uiteraard ook weer van de partij.

Klemko presenteert op de beurs onder meer de alleskunner onder de sensoren. Deze sensor is niet alleen geschikt voor inbouw en opbouw, maar kan ook worden ingebouwd in de meest voorkomende centraaldozen. Met deze sensor ben je verzekerd van veelzijdigheid en gemak, ongeacht de ruimte waarin deze wordt toegepast. De tweede, potentiaalvrije, uitgang maakt de sensor perfect geschikt voor de aansturing van zowel licht als HVAC-apparatuur.

De sensor is bovendien uitgerust met een LED-indicator voor testen en IR signaal bevestiging. De sensor kan zowel handmatig als via de optionele IR afstandsbediening worden ingesteld. Met de afstandsbediening kan na installatie alsnog eenvoudig de waarde aangepast worden zonder de sensor te openen.

Alle voordelen van de alleskunner op een rijtje:
• Twee uitgangen individueel instelbaar
• Mogelijkheid tot uitbreiding met pulsschakelaars
• Luxwaarde handmatig of zelflerend in te stellen
• Optioneel ook met afstandsbediening in te stellen

Voor meer informatie en aanmelden voor het Henk & Fred Event, klik hier. Het event is gratis en wordt muzikaal omlijst met livemuziek van René Karst en lezingen van onder andere Robert Doornbos, Henry Lootens en Roel Ritsma.

 

Voor meer informatie over Klemko Meer informatie