Belgian Roof Day , de hoogmis van de Belgische dakensector

Belgian Roof Day, de beurs die vroeger bekend stond als de ‘Dag van het Dak’, is de niet te missen afspraak voor de sector van dak- en dichtingswerkers. 150 standhouders geven er een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de dakensector.

In de drie beurshallen krijgt de bezoeker een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Belgian Roof Day stelt zichzelf namelijk als ambitie om een compleet beeld te geven van de volledige dakensector. Architecten, voorschrijvers, maar vooral vakmannen kunnen er kennis maken met de nieuwigheden van alle toonaangevende fabrikanten uit de sector.

Net zoals in de vorige edities, zijn er ook dit jaar heel wat eet- en drankgelegenheden voorzien, strategisch verspreid over de ganse beursvloer zodat er in de nabijheid van élke stand wel iets lekkers te eten of te drinken valt. Op de beurs vindt ook dit jaar weer een wedstrijd plaats voor jonge dakdekkers. De beste jonge dakdekkers in de categorieën ‘plat dak’ en ‘hellend dak’ krijgen er de kans om hun kunnen te tonen.

Nieuw dit jaar is dat de beurs ook uitgebreid wordt met een demonstratiezone, waar tientallen fabrikanten hun producten en materialen zullen demonstreren. Ook de experten van Buildwise zijn in deze demonhal aanwezig. Zij zullen er bouwdetails en goede praktijken uit de technische voorlichtingsnota’s verduidelijken met realistische, uit de praktijk gegrepen demonstraties. Registreer je hier voor een bezoek aan de beurs op vrijdag 20 oktober.