Nieuw tijdperk in huishoudelijke circulatiepompen

Grundfos markeert met de ALPHA3 de start van een nieuw tijdperk in huishoudelijke circulatiepompen voor installateurs. Met de ALPHA3 ging het bedienen, configureren en bewaken van een pomp binnen huishoudelijke verwarmingssystemen nog nooit zo snel en eenvoudig. Maak ook kennis met de ALPHA3 tijdens de Install Day in Brussel.

Connectiviteit zorgt voor een radicale verandering in de toekomst van HVAC systemen. Het werken met geconnecteerde circulatoren maakt het mogelijk om slimmer en sneller pompen te installeren, in gebruik te nemen en te bedienen. Via de Grundfos GO Remote app wordt de pomp nu direct vanuit uw smartphone bestuurd, waardoor het configureren en bewaken van de pomp eenvoudiger wordt dan ooit tevoren. De ALPHA3 is ook voorzien van een ingebouwde functionaliteit om eenvoudig debiet-gebaseerd waterzijdig in te regelen met de Grundfos GO Balance app.

Operationele handelingen
Van zodra de pomp ge├»nstalleerd en geconnecteerd is, kunnen via de remote app alle operationele handelingen – zoals setup – gecontroleerd worden via uw smartphone (iOS en Android). Instellingen kunnen zo snel en eenvoudig veranderd worden. Ook is er toegang tot alle relevante gegevens zoals debiet, circulator performantie, geschiedenis van de werkzaamheid en wekelijkse draaiplanning, alsook de waarschuwingen en alarmen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om exact te weten hoe de pomp werkt. Bijkomstig is het ook mogelijk om via de GO Balance app het hele verwarmingssysteem te balanceren. Door live berekeningen weet u op elk moment welk debiet nodig is in de radiotoren en de vloerverwarmingssystemen. Stap-voor-stap wordtu door het hele proces begeleid om de volledige hydraulische balancering op punt te stellen.

Alles is rechtstreeks te regelen vanop uw smartphone of tablet: van ingebruikname tot dagelijkse bediening en alarmdetectie. Ubent niet langer beperkt tot de informatie die beschikbaar is op de display van de pomp. Door gebruik van uw smartphone, heeft uop een eenvoudige en intuïtieve manier onmiddellijke begeleiding en live informatie. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te rapporteren en bevindingen te delen. Kom de ALPHA3 zelf bewonderen en ervaren tijdens de Install Day 2019 op vrijdag 22 november in Brussel.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar GrundfosMeer informatie