Install Day Brussel: ventilatie-unit met groot vermogen

Itho Daalderop heeft een exclusieve primeur op de Install Day in Brussel. De hele stand is opgebouwd rond de nieuwe APure Flow D450, een nieuwe ventilatie-unit met een vermogen van maar liefst 450 m3/h. Maar er is meer. Bezoekers aan de stand kunnen namelijk ook gebruikmaken van de shuttledienst naar het compleet nieuwe Experience Center van Itho Daalderop een paar minuten verderop.

Itho Daalderop is volgens marketingmanager Sam Van Gerwen in België nog niet echt gekend om zijn ventilatie-oplossingen. “Op de beurs zetten we onze kennis en expertise als ventilatiespecialist daarom extra in de spotlights. We tonen niet alleen ons brede gamma aan ventilatie-units, maar gaan, naast al onze ander oplossingen, ook graag het gesprek aan over ventilatiesystemen met bezoekers op onze stand. De nieuwe ventilatie-unit APure Flow D450 vormt het middelpunt en zal exclusief aanwezig zijn op de beursvloer. Dankzij de unieke modulaire samenstelling is de unit in een aantal eenvoudige stappen makkelijk te installeren en demonteren voor onderhoud.” Veel meer wil Sam nu nog niet verklappen. “Voor meer informatie kan men terecht bij ons op de stand.”

Feest in het Experience Center
Itho Daalderop biedt een heel compleet ventilatiegamma van kleine units tot aan de nieuwste APure Flow D450. “Het is een mooi allround gamma waarmee we invulling kunnen geven aan alle mogelijke woonsituaties,” zegt Sam. Daarmee is niet gezegd dat het gamma nu compleet is. “Er staat nog veel op stapel in ons ventilatiegamma, niet alleen het komend jaar, maar ook in de nabije toekomst. De APure Flow D450 kan gezien worden als kickoff.” En die kickoff wordt ook nog eens feestelijk gevierd. Parallel aan de Install Day viert Itho Daalderop namelijk feest in het nieuwe Experience Center op vijf minuten afstand van de beurslocatie. “We nodigen iedereen uit ons nieuwe Experience Center te komen bekijken waar de hele dag door een leuk feestje wordt gevierd met muziek, een hapje en een drankje. Onze eigen shuttledienst rijdt de hele dag af en aan rijdt tussen de beurs en ons Experience Center.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Itho DaalderopMeer informatie