Install Day Brussel: een gezond binnenklimaat

‘Ook wij zullen aanwezig zijn op vrijdag 22 november op dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector “Install Day” in de Brussels Kart Expo. We laten u als bouwprofessional graag kennismaken met ons uitgebreide aanbod aan innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen. Onze toestellen zorgen er namelijk voor dat uw klanten levenslang kunnen genieten van een gezond en perfect geregeld binnenklimaat’, zegt Steffert Vanneste, Sales Manager BeLux bij Jaga.

Tipje van de sluier
‘Uiteraard kan ik al wel een tipje van de sluier oplichten van waar we mee zullen uitpakken op Install Day’, vervolgt Steffert. ‘Vanaf volgende week geven wij de installateur de mogelijkheid om, naast de reeds gekende traditionele kanalen, gebruik te maken van een gloednieuw web platform dat we speciaal ontwikkelden om hen te ontzorgen. Dit is een gevolg van onze nieuwe distributiestrategie. Op de beurs zelf zorgen we voor live demo’s, om kennis te laten maken met onze gloednieuwe online tool.

Daarnaast pakken we nog uit met enkele productvernieuwingen: onze DBH-technologie zal de voorgaande DBE-technologie volledig vervangen, wat betekent dat light cooling nu ook standaard als optie geleverd wordt. Een laatste nieuwe innovatie die we graag tonen op Install Day is onze Sani Electric. Een slimme elektrische handdoekradiator met energiebesparende Ecodesign sturing.’

Bezoek stand D1
‘Breng ons zeker een bezoekje, want we pakken dus uit met heel wat nieuwigheden. U vindt ons op stand D1. Tot dan!