Install Day Brussel: WAGO domoticaklem voor Niko Home Control

Niko Home Control is een referentie op gebied van huisautomatisering. Op Install Day in Brussel presenteert WAGO de domoticaklemmen, aansluitklemmen die perfect integreren met de huisautomatisering van Niko en het installeren nog veel makkelijker maken.

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op één centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering. “Al jaren worden onze aansluitklemmen meegeleverd met het materiaal van Niko,” vertelt Philippe Kygnée van WAGO. “Nu hebben we een speciale kit samengesteld om de Home Control hardware vakkundig en op een overzichtelijke manier te kunnen aansluiten. Met daarbij de mogelijkheid om nadien makkelijk aanpassingen te kunnen doen.”

Domoticaklem
De voordelen van de WAGO domoticaklem voor Niko Home Control zijn groot. Kygnée: “De traditionele 3-etageklemmen passen normaal gezien niet in een standaard kast, onze WAGO domoticaklemmen daarentegen wel. De klemmen laten het toe om enerzijds gemakkelijk vertrekken te kunnen opsplitsen door bijvoorbeeld bepaalde kringen te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Ook is het mogelijk de elektrische kast al volledig op voorhand te bekabelen, waarbij in de kast met soepele bedrading gewerkt kan worden. Op locatie is het een kwestie van de draden uit het veld aan de kast te bevestigen. Het achteraf wijzigingen aanbrengen in de kast is ook heel gemakkelijk en natuurlijk is dit alles geborgd door de gekende WAGO veeraansluitkwaliteit.”

Op Install Day zal WAGO een elektrische kast tonen waarin het principe van de WAGO domoticaklem voor Niko Home Control wordt weergegeven. “We nodigen geïnteresseerden van harte uit voor een bezoek aan onze stand op vrijdag 22 november in Brussels Kart Expo,” besluit Philippe Kygnée.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar WAGOMeer informatie