Toegangscontrole voor veiligheid en flexibiliteit

Alles om ons heen wordt steeds slimmer door technologieën die zich razendsnel ontwikkelen. Dat zorgt voor nieuwe oplossingen in het dagelijks leven maar ook in de zakelijke wereld. Meer en meer gebouwen zijn voorzien van de nieuwste systemen om processen nog beter te sturen en te beheren. Toegangscontrole is daar één van. Daarin voldoet de vertrouwde mechanische sleutel tegenwoordig niet meer aan de eisen voor een betrouwbaar toegangsbeheer. De toegangscontrole systemen van SALTO Systems helpen hierin te voorzien met oplossingen voor nieuwbouw alsook bestaande gebouwen. Het gamma is conform de EN-normen en de hoogste eisen voor inbraakwerendheid, dit vertaalt zich ook in behoud van de brandwerendheid van deuren.

Toegangscontrole gaat vooruit
Een van de grootste voordelen van toegangscontrole is nog steeds dat de gebouwbeheerder direct inzicht heeft in het aantal mensen dat toegang heeft tot bepaalde ruimten in het gebouw. De toegang tot ruimten kan bovendien in real-time worden uitgebreid, beperkt of zelfs worden geblokkeerd. Inmiddels kan toegangscontrole meer dan dat. Het vervult een belangrijke rol in de dagelijkse werkzaamheden van zowel werkgevers als werknemers, die bijvoorbeeld flexibele werkschema’s hebben en op diverse locaties toegang benodigd hebben.

Toegangscontrole zonder sleutels
SALTO Systems is specialist in elektronische toegangscontrole en heeft zich door jarenlange ervaring steeds verder ontwikkeld. Dat heeft SALTO in staat gesteld om continu innovatieve oplossingen te introduceren die zijn gebaseerd op de wensen van bedrijven op het gebied van toegangscontrole. Een van de ontwikkelingen is de nieuwe generatie van toonaangevende elektronische toegangscontrole zonder sleutels met de focus op Mobiele oplossingen. Dit platform biedt een reeks van producten waarin de nieuwste technologieën zijn verwerkt voor compatibiliteit met onder meer Bluetooth Low Energy, NFC en online systemen. Daarmee is het mogelijk om toegang via de smartphone te beheren en om het systeem rechtstreeks te bedienen.

JustIN Mobile
Via de JustIN Mobile-technologie van SALTO kan de systeembeheerder een gebruiker toegangsrechten geven, en deze ‘over the air’ naar de telefoon van de gebruiker sturen. Vervolgens kan de betreffende gebruiker deuren – waarvoor hij toegangsrechten heeft ontvangen – met de smartphone openen, door deze voor de lezer te houden. Daarvoor hoeft de JustIN Mobile app niet geopend te worden. Zo’n drie jaar geleden werd de eerste versie van JustIN Mobile geïntroduceerd en inmiddels is het uitgegroeid tot een vaste waarde in het platform. SALTO Systems is er van overtuigd dat deze ontwikkeling van grote meerwaarde is, zowel op het gebied van veiligheid, maar ook voor het gebruiksgemak en naar flexibiliteit toe.

Modern design
SALTO heeft in het bijzonder aandacht gegeven aan het design van de productlijn dat moderner is dan ooit tevoren. De elektronische lezers zijn strak weggewerkt in het ontwerp net als de wandlezer met ingebouwd codetableau dat oplicht bij het gebruik ervan. De nieuwe productlijn werkt samen met webbased software voor het toegangsbeheer van een gebouw of meerdere gebouwen.

Oplossingen op maat
De combinatie van software en het XS4 platform, een breed assortiment van innovatieve producten, maakt het mogelijk om vrijwel iedere deur van toegangscontrole te voorzien en om elke gebruiker te monitoren en te beheren. De elektronische beslagen en cilinders uit het XS4 platform kunnen zonder vaste bekabeling met de software worden gekoppeld voor real-time intelligentie en directe controle. Bovendien zorgt de integratie met bestaande systemen voor een efficiënter systeembeheer en een betere gebruikservaring.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Salto SystemsMeer informatie