Smart Home begint bij de voordeur

Winkhaus brengt met blueCompact een elektronisch sluitsysteem op de markt, dat specifiek ontwikkeld is voor de particuliere woning en kleinere commerciële objecten zoals praktijken of kantoren. Installatie en beheer van deze systemen zijn uiterst eenvoudig via een app te regelen.

Met blueCompact kunnen sluitsystemen met maximaal 25 cilinders en 99 sleutels worden georganiseerd. Het aantrekkelijk sleuteldesign in vijf trendy kleuren maakt de omgang met deze techniek beslist leuker. Het kleurenpalet maakt het mogelijk sluitautorisaties eenvoudig te herkennen en te controleren.

Even gebruikersvriendelijk is de installatie. Omdat de cilinders van blueCompact dezelfde vorm hebben als conventionele europrofiel cilinders, zijn deze gemakkelijk te vervangen. Bij de eerste installatie van het systeem legt de blueCompact smartphone-app stap-voor-stap uit hoe te handelen. Ook achteraf kan de gebruiker elke functie via een video laten uitleggen. De app waarmee het systeem wordt beheerd, staat in de App Store kosteloos ter beschikking voor iOS en Android.