Slimme Outdoor Camera met sirene en detectie

Somfy kondigt de beschikbaarheid van de slimme Outdoor Camera aan: de beveiligingscamera met geïntegreerde sirene en detectie. Deze nieuwe outdoor camera past binnen destrategie om preventieve beveiligingsoplossingen aan te bieden.

De Somfy Outdoor Camera maakt deel uit van het “Somfy Protect”- portfolio connected beveiligingsoplossingen die aansluiten op de bekende smart home ecosystemen. De outdoor camera beschikt over een krachtige sirene van 110 dB. Wanneer iemand probeert binnen te dringen ontvangt de eigenaar een melding op zijn smartphone. Hij kan daarop de indringer toespreken en indien nodig de sirene meteen aan laten gaan vanuit de applicatie “Somfy Protect”.

Zoals bij andere camera’s in het Somfy Protect- portfolio wordt bij bewegingsdetectie een waarschuwing met snapshot verzonden. Tegelijkertijd wordt er een video van 10 seconden opgenomen en in de beveiligde cloud bewaard. Deze video’s kunnen 24 uur lang kosteloos geraadpleegd en gedownload worden, om alle twijfel weg te nemen maar ook om bij inbraak te dienen als bewijs.

De Outdoor Camera is eenvoudig te installeren en biedt daarbij drie mogelijkheden: inpluggen in een stopcontact, aansluiten op een bestaand stroompunt of koppelen aan een buitenverlichting.