Install Day Brussel: ontdek de nieuwste Fire Stopping manchet

De Install Day trekt ook dit jaar weer veel geïnteresseerden uit het installatievak aan. Als marktleider in passieve brandbescherming biedt Promat er systemen aan waarop haar klanten kunnen vertrouwen. Deze systemen zijn gebaseerd op innovatieve concepten en voldoen aan de strengste eisen.

Brandveiligheid voorop met brandwerend manchet
In geval van brand zorgen de Promat-systemen ervoor dat mensenlevens gered worden, goederen gevrijwaard blijven en de hulpdiensten op een veilige manier kunnen optreden.
PROMASTOP®-FC MD, de nieuwste telg in de familie, is een brandwerend manchet dat bestaat uit een flexibele roestvrijstalen band waarin een opzwelmiddel op grafietbasis is aangebracht. Door de hoge temperaturen bij brand knijpt de opschuimende vulling de kunststofleiding als het ware dicht. De plaatsing van het manchet verloopt snel en eenvoudig en kan geplaatst worden op diameters tot 125 mm doordat de rol eenvoudig op de gewenste lengte kan worden afgeknipt. Het manchet is getest op de gangbare kunststofleidingen in PP, PE en PVC en is geschikt voor toepassingen op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij haar geringe dikte, namelijk ± 5,5 mm. Het betreft een U/U (uncapped-uncapped) oplossing en is inzetbaar tot EI 120.

Toepassing
PROMASTOP®-FC MD manchetten worden toegepast voor het herstel van de brandweerstand van het compartiment voor EI 30 tot EI 120 (U/U). Dit bij doorvoeringen van kunststofleidingen door lichte scheidingswanden en massieve wanden, en vloeren in alle blootstellingsklassen (X).

Kom eens langs!
We ontmoeten je graag. Kom onze stand (hal 2, standnummer 93) bezoeken op Install Day 2019 te Brussels Expo of neem alvast een kijkje op onze website.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar PromatMeer informatie