Install Day Brussel: lucht- en vuilafscheiders en meer

De installatiesector staat verre van stil. Naast alle ontwikkelingen rondom de nieuwste technieken, tonen steeds meer bedrijven een multidisciplinair karakter, om aan de vraag in de markt te kunnen blijven voldoen. Op vrijdag 22 november vindt voor de derde keer de Install Day plaats: 9.300 m2 beursvloer waarop meer dan 130 fabrikanten hun gevarieerde aanbod van producten en diensten tonen. En dat in de groots opgezette hallen van Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden). Ook Caleffi, een fabrikant met meer dan 1.307 werknemers en een geconsolideerde omzet van meer dan 329 miljoen euro, is aanwezig. Het bedrijf is actief in meer dan 90 markten en produceert hoge kwaliteitscomponenten en -systeemoplossingen voor verwarming, watertechnologie, regel- en warmtesystemen en hernieuwbare energie voor zowel thuis- als bedrijfsmatig gebruik.

Het complete gamma
‘We nemen inderdaad weer deel aan de Install Day en tonen er onder andere ons gamma rondom lucht- en vuilafscheiders, het meest complete op de markt, die garant staan voor een duurzame en efficiënte installatie. Een nieuwe toevoeging is de DirtmagClean, een unieke magnetische automatisch reinigende vuilafscheider voor cv-installaties binnen de wereld van utiliteit, waardoor zorgen over het onderhoud tot het verleden behoren’, aldus Mauro Manfredi, General Manager. ‘Ook belangrijk om te vermelden is de lancering van onze nieuwe generatie afleversets SATK22 en SAT32, waarmee we volop inzetten op de energietransitie. En naast diverse projecten waar we trots op zijn, tonen we ook onze sanitair-sectie, waaronder een hybride elektronisch mengventiel en programma van veiligheidsgroepen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen en terugstroombeveiligers. Het is, los van de producten die je laat zien, sowieso interessant om het gesprek met de bezoekers aan te gaan. Wij hebben er alvast zin in!’

Toonaangevend
Op de beurs, die overigens gratis toegankelijk is en zich op de hele sector richt, wordt dit jaar ook een volledig uitgewerkt seminarieprogramma aan de bezoekers aangeboden. In de afgelopen drie jaar is de vakbeurs inmiddels uitgegroeid tot een bekend element in de installatiesector. In 2018 werd de beurs door 2.500 professionals uit de elektro-, HVAC- en sanitairmarkt bezocht.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar CaleffiMeer informatie