Install Day Brussel: installatiesector biedt volop kennis en inspiratie

Het is een algemene bron van irritatie:  een slechte ontvangst van de mobiele netwerken binnen een gebouw. Uit de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de kantoorgebouwen problemen kent met de in-building radiodekking en dat, als gevolg van de steeds strenger wordende isolatienormen, deze ontwikkeling in omvang toeneemt. Wanneer je je vervolgens beseft dat zo’n 80% van alle mobiele communicatie-momenten vanuit binnenshuis komt,  dan is evident dat het tijd is voor een goede oplossing.

Install Day Brussel: 22 november aanstaande
De Install Day in Brussel, die voor het derde jaar op rij plaatsvindt, wordt gezien als dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector. Het is een belangrijke beurs, alleen al omdat de installatiebranche continu aan verandering onderhevig is. Bezoekers zijn, na hun aanwezigheid op de beurs, weer tot in detail op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen het installatievakgebied.

Slimme oplossingen
Eén van de deelnemers is NGIS: een professionele dienstverlener van sleutel-op-deur draadloze oplossingen met een focus op wireless in-building voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, parkeergarages, sportcentra, culturele centra, musea, kantoren. Hierbij worden alle soorten radio-technologieën ondersteund zoals 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE), ASTRID (Tetra) welke in gebruik zijn bij de publieke operatoren, evenals technologieën in gebruik in de privénetwerken zoals HD-wifi, walkietalkie (DMR, PMR), straalverbindingen (P2P) en dergelijke.

Beurs met karakter
‘NGIS verbindt mensen, systemen en gebouwen op een slimme manier. Onze (radio)domein-specifieke ervaring stelt ons in staat om de verschillende behoeften op het gebied van draadloze systemen binnenshuis, integraal te bekijken en conform de wensen van de klant op te lossen’, aldus Rudi Verschraegen, director en partner binnen het bedrijf. ‘Uiteraard presenteren we ons ook graag bij onze stand in Brussels Kart Expo, waar we als één van de 130 fabrikanten vertellen over onze dienstverlening. We zijn aanwezig tijdens de openingstijden van de beurs, van 9.00 tot 19.00 uur. Het belooft weer een mooie editie te worden dit jaar, vol met interessante workshops en enthousiaste standhouders.’

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar NGISMeer informatie