Administratieve software zorgt voor overzicht en gemak

Kostprijscalculatie en/of administratiebeheer? Use It Group maakt het de bouw- en groensector en architecten gemakkelijk met de softwarepakketten Bouwsoft, Groensoft en Archisoft. “Alles in de cloud waardoor de pakketten op elk moment beschikbaar zijn en ondernemers een totaal overzicht hebben over hun projecten”, zegt Cindy D’Haens van de firma in Meetkerke.

Use It Group is met de softwarepakketten marktleider in Vlaanderen. In de genoemde sectoren ervaren dagelijks zo’n 9.000 gebruikers het gemak van Bouwsoft, Groensoft en Archisoft, die zowel op Mac als Windows ‘draaien’. “De volledige centralisatie van gegevens, zowel communicatief als rekenkundig, zorgt voor inzicht, overzicht en dat leidt naar efficiënt werken.” Als voorbeelden noemt Cindy cont(r)acten, offertes en prijsberekeningen. Maar ook facturatie en nacalculatie zijn met een druk op een knop beschikbaar.

Eenvoud
Eenvoud in gebruik is een eigenschap van de software, die ook kan communiceren met andere softwarepakketten. Goed voorbeeld is de link in Bouwsoft met bijvoorbeeld brandveiligheidsattesten. “Met name voor installateurs een groot pluspunt.” Wat geldt voor professionals in de bouw, is uiteraard ook van kracht voor tuinprofessionals met Groensoft en architecten met Archisoft. Ook zij vinden met enkele ‘klikken’ hun weg in projecten, in berekeningen, naar cont(r)acten, afspraken, automatische facturering en betalingsopvolging.

Professionele support
Bouwsoft, Groensoft en Archisoft vragen een eenmalige uitgave van 840 euro. Daarnaast bedragen de kosten 45 euro per maand (jaarlijks gefactureerd). Voor dat bedrag verzekert de gebruiker zich zonder meerkosten van professionele support maar ook van maandelijkse updates. Luisteren naar de gebruiker is Use It Group immers eigen. “Tips en analyses nemen we ter harte en implementeren we waardoor de software continue verrijkt wordt en van dag tot dag up-to-date is.”

Ervaring en status
Cindy benadrukt dat de soft-pakketten een volledig Belgisch product zijn. In twintig jaar hebben Bouwsoft en Groensoft een enorme status opgebouwd in de branches. Archisoft is de jongste telg van Use It Group. “Het wint dagelijks terrein doordat ook architecten het gebruiksgemak ervaren.” Gebruikers en geïnteresseerden in de ‘tool’ krijgen (indien gewenst) een persoonlijke opleiding van lesgevers van de firma. Zij openen deuren die bijdragen aan nog meer overzicht en bedrijfsstructuur. Bij Use It Group werken 23 mensen. Het bedrijf staat door hun constante groei steeds open voor nieuw talent op het gebied van programmatie en sales.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Use It GroupMeer informatie